Als Wecare zijn wij continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in de markt. Voor u selecteren wij onderwerpen, die wellicht interessant kunnen zijn. Zie hieronder:

 

 

Uitgelicht

 

Nominatie Ellerman voor NWJ Award Best Store Design

In de optiekwereld wordt jaarlijks de prestigieuze NanaWoody&John Award uitgereikt voor beste Store Design. Het ontwerp dat Wecare International heeft gemaakt en gerealiseerd voor Ellerman Optiek & Oogzorg in Almere is genomineerd voor deze prijs.

 

De winkel is met bijna 1.000 m2 vloeroppervlak de grootste optometriepraktijk in Nederland. Er is veel aandacht besteed aan de presentaties van collecties. Voor Wecare een geweldige uitdaging die we beloond zien met deze nominatie.

 

 


Wecare gaat voor kinderhoek 3.0

 

Uw klant een optimale winkelbeleving geven is belangrijk, maar denkt u daarbij ook aan uw jongste bezoeker? Een plek waar de allerkleinsten vermaakt worden en een winkelbezoek een leuk momentje uit voor ze is? Voor Wecare is deze kinderdroom vanzelfsprekend. Laat u inspireren door onze kinderhoeken.

 

Een kinderhoek in een optiekzaak is niets nieuws. Iedere opticien heeft wel een hoekje waar kinderen zich kunnen vermaken als vader of moeder bezig zijn met het zicht. De brillenwand, leuke boekjes en kleurpotloden zijn favoriet. Maar hoe denkt u er bijvoorbeeld over als u al deze vormen van vermaak naar een hoger niveau kunt tillen? Bijvoorbeeld gekke spiegels, leuke stoeltjes of iPads met vele spelletjes. Of een brillenwand die niet standaard is en de aandacht trekt? Eentje waarvan kinderen staan te popelen om een bril op te zetten? Of een plek die het kind zodanig inspireert waardoor u geen kind aan ze heeft? Klinkt het als muziek in de oren? Bekijk hieronder onze kinderhoeken voor een impressie. 

 

 

 

 


Uniek concept F-Lock

Nog nooit was het beveiligen en presenteren van brillen zo mooi geïntegreerd.

Het F-Lock systeem van Wecare International BV is een revolutionair systeem. F-Lock combineert productpresentatie en beveiliging in optima forma. Geen kabels, geen ‘hard tags’ die op hinderlijke plaatsen aan het brilpootje zijn bevestigd, geen diefstalgevoelig verticaal rek, maar een individueel, sierlijk display waarop uw bril wordt gepresenteerd. De ontsluiting is eenvoudig en kan op afstand worden bediend. Het F-Lock systeem is het antwoord voor het beveiligen van brillen in uw winkel.

 

Zie flyer>>