Wecare
for you!

 

Bijblijven in deze tijd is niet altijd even eenvoudig, alles om ons heen gaat sneller, trends volgen elkaar in razend tempo op.

 

Mensen veranderen van inzicht, ondanks dat we het soms niet willen, worden we er vanzelf in meegezogen. Als u denkt het voor elkaar te hebben, kan de rest van de wereld al weer een andere richting ingeslagen zijn. Kleuren, vormen, interieurs en producten veranderen constant, dan moet alles retro zijn, dan is de kleur paars weer hot, en zo ineens moet alles weer zwart-wit zijn.

 

  • Zelf zijn wij van mening dat dit ons als ontwerp- en realisatiebureau scherp houdt.
  • Dit betekent dat wij ons zelf steeds opnieuw moeten laten inspireren om u te overtuigen over wat er zich allemaal afspeelt in de markt.
  • Onze ontwerpen zijn eigentijds met een warme uitstraling. Door gebruik te maken van warme kleuren en rustige vormen ontstaat een ontwerp dat, in al zijn eenvoud, jaren zal voldoen aan uw wensen. 
  • Niet alleen Nederland is ons werkgebied, maar wij realiseren ook projecten in het buitenland.

 

3D winkel interieur

De start van een project begint bij u. Samen komen wij middels een ‘layout’ tot een 3D-ontwerp van het gewenste interieur. Daarbij gebruiken wij de modernste middelen (‘virtual tour’ door het gebruik van een 3D bril) om het ontwerp te visualiseren, waardoor u de juiste indruk krijgt van de toekomstige winkel.

 

Samenwerking Vika Winkelinrichtingen B.V.

Vanaf juni 2015 is Wecare gevestigd in Apeldoorn in het pand van Vika Winkelinrichtingen B.V. Wecare werkt sindsdien nauw samen met Vika Winkelinrichtingen en valt inmiddels onder de Vika Winkelinrichtingen Groep.

 

Vika levert, met een gedreven- en ervaren team van medewerkers, totaaloplossingen op het gebied van winkelinterieurs. Vika heeft de disciplines in huis voor een integrale aanpak. Naast het leveren aan retailketens, bedient zij ook individuele winkeliers die zij, met haar ‘turn-key’ benadering, volledig ontzorgt. Haar klanten bevinden zich zowel in de food- als non food sector.

 

Kijk voor meer informatie op: www.vikawinkelinrichtingen.nl.

 

Graag tot ziens! 

Frans, Raimond, Koos, Elisah en Pauline