Metamorfose Optishop Mechelen

In één week open! Een complete metamorfose van de winkel in één week tijd. Het kan echt… Dat is alleen mogelijk na een intensieve voorbereiding, een goede samenwerking en een strak geleid proces. En het resultaat is geweldig. Er zijn veel enthousiaste reacties van bezoekers, klanten en het personeel. Maar beter nog, de eerste resultaten in omzet zijn ook merkbaar!
 
Mike Vandeputte (eigenaar) is dan ook erg blij met het fantastische resultaat. Verbouwen is vaak een enorme klus, maar op deze manier blijft het overzichtelijk en behapbaar. Snel, slim en maximaal resultaat met een minimale investering. Op deze manier ben je in staat om mee te bewegen met de snel veranderende trends. De verbouwing is eigenlijk een serieuze restyling die direct inspeelt op de snel wisselende trends in deze tijd. En als zo’n restyling ook nog financieel aantrekkelijk blijft, is het prima te overzien.

 

Over Wecare is Mike Vandeputte erg tevreden. Mede dank zij de adviseurs en projectmanagers van Wecare is deze klus tot een succes gemaakt. Het praat gemakkelijk als je dezelfde taal spreekt. Het bekende ‘halve woord’ is dan voldoende. Heerlijk om met deze professionals samen te werken. 

 

 

 

 

//www.wecare-int.com/page/_news_ajax
62